A késő Anjou-kori dalmát és magyar tengeri hajózás 1381 és 1382-ből származó oklevelek alapján - Tiffany Fülöp; Juhász, Ágnes (2006)
A dokumentumok forrása:Az oklevelek megtalálhatókSmiciklas, T. (1976): Codex diplomaticus Regni Croatiae, Dalmatiae et Slavoniae, Zagreb. XVI. kötet. 151., 163., 165-167., 230-231., 244. oklevél.Szakmai lektor:Hunyadi ZsoltNyelvi lektor:Teiszler Éva