Németország és Nagy-Britannia diplomáciai kapcsolatai 1892-1904 között : (A Tilley-memorandum, 1905) - Tiffany Fülöp; Rostás, Róbert (2006)
A dokumentumok forrása:British Documents on the Origins of the War 1898-1914. Vol. I.The End of British Isolation. Edited by G. P. Gooch and Harold Temperley. London, His Majesty's Government Stationery Office, 1927. pp. 322-337. http .//link. library.utoronto.ca/booksonline/digobject.cfm?CKEY=224572005. 04. 10.Szakmai lektor:Dr. Kukovecz GyörgyNyelvi lektor:Dr. Zentai Mária