A Jézus Társaság feloszlatása: (1759-1773) - Tiffany Fülöp; Babarczi, Dóra (2006)
A dokumentumok forrása:Carolus Pizikril levele 1767-ből ELTE Egyetemi Könyvtár Kézirattára, Kapzinay-gyűjtemény.A Dominus ас Redemptor Noster breve kiadása:Iustitutum Societatis Jesu: Bullarium et Compendium Privilegiorum, Firenze (Typographia a SS. Conceptione), 1892.Szakmai lektor:Rákóczi IstvánNyelvi lektor:Székely Melinda