A Bor-Kalán nemzetség birtokperének ítéletlevele 1332-ből - Tiffany Fülöp; Papp, Róbert (2007)
A dokumentum forrása:Az oklevél eredetije az Országos Levéltárban DL 91257 jelzet alatt található.Szakmai lektor:Almás Tibor