Békeszerződés Anglia és a Holland Egyesült Tartományok között: (Breda, 1667. július 31.) - Tiffany Fülöp; Palotás, Zsolt (2010)
A dokumentum forrásai:CHALMERS, GEORGE: A Collection of Treaties Between Great Britain and Other Powers.Vol. I. Primed for J. Stockdale, Piccadilly. London 1790.Peace Treaty of Breda 132-151. oldal. Navigation and Commerce Treaty of Breda 151-159. oldalEnglish Hictorical Documents, ed. DOUGLAS, DAVID. Vol. VI. 1660-1714. Routledge. London 1996. 879-880. oldalLektorálta:Kökény AndreaA fordítást az eredetivel összevetette:Szabó Pál