Idősebb Plinius a mágiáról: Részletek a 28. és 30. könyvből - Tiffany Fülöp; Takács, Anikó (2011)
A dokumentum forrása:Id. Plinius: Naturalis HistoriaSzakmai és nyelvi lektor:Dr. Hoffmann ZsuzsannaDr. Gálántai Erzsébet