Az utolsó Valois-k és a Bourbonok francia királysága ediktumok tükrében - Tiffany Fülöp; Ihász, Barbara (2016)
A dokumentumok forrásai:Archives nationales, ParisBibliothèque publique et universitaire de GenèveAntoine Estiene - P. Mettayer & C. Prévost (szerk.): Edict du Roy sur la grâce et pardon.Imprimeurs ordinaires du Roy, Paris, 1629.Szakmailag és nyelvileg lektorálta:Kövér Lajos