Az 1949-es izraeli-transzjordániai fegyverszüneti tárgyalások dokumentumai - Tiffany Fülöp; Kádár, József (2016)
A dokumentumok forrásai:PRIESTLAND, Jane (szerk.): Records o f Jordan 1919-1965.V ol. 6. 1948-1950. Cambridge Archive Editions, Cam bridge,1996.ROSENTHAL, Y em ina (szerk.): Documents on the ForeignPolicy o f Israel. Vol. 3. Arm istice N egotiations with the Arab States. Israel State Archives, Jerusalem, 1983.http ://www.un .org/en/ ga/search/view_doc ,asp?sym bol=S/R E S762(1948)Szakmailag és nyelvileg lektorálta:Ferwagner Péter Ákos