Maximianus és Constantius dicsőítése: (Késő római szöveggyűjtemény 4.) - Tiffany Fülöp; Gönczi, Gergő; Szabó, Ádám Ágoston (2016)
A dokumentumok forrásai:N ixon, C. E. V. - Rodgers, B. S.: In Praise o f Later Roman Emperors: The Panegyrici Latini. Berkeley - Los Angeles - Oxford, 1994.Szakmailag és nyelvileg lektorálta:Székely Melinda és Illés Imre Áron