A késő Anjou-kori dalmát és magyar tengeri hajózás 1381 és 1382-ből származó oklevelek alapján (SZTE BTK Történész Diákkör, 2006)
A dokumentumok forrása: Az oklevelek megtalálhatók Smiciklas, T. (1976): Codex diplomaticus Regni Croatiae, Dalmatiae et Slavoniae, Zagreb. XVI. kötet. 151., 163., 165-167., 230-231., 244. oklevél. Szakmai lektor: Hunyadi Zsolt Nyelvi lektor: Teiszler Éva