A Jézus Társaság feloszlatása: (1759-1773) (SZTE BTK Történész Diákkör, 2006)
A dokumentumok forrása: Carolus Pizikril levele 1767-ből ELTE Egyetemi Könyvtár Kézirattára, Kapzinay-gyűjtemény. A Dominus ас Redemptor Noster breve kiadása: Iustitutum Societatis Jesu: Bullarium et Compendium Privilegiorum, Firenze (Typographia a SS. Conceptione), 1892. Szakmai lektor: Rákóczi István Nyelvi lektor: Székely Melinda