Idősebb Plinius a mágiáról: Részletek a 28. és 30. könyvből (SZTE BTK Történész Diákkör, 2011)
A dokumentum forrása: Id. Plinius: Naturalis Historia Szakmai és nyelvi lektor: Dr. Hoffmann Zsuzsanna Dr. Gálántai Erzsébet