Városi közigazgatás a Digesta 50. könyvében (SZTE BTK Történész Diákkör, 2011)
A dokumentum forrása: Mommsen, Th. (ed.): lustiniani Digesta. (Corpus Iuris Civilis I.) Berolini 1889. Szakmai és nyelvi lektor: Könczöl Miklós, Szabó Ádám, Székely Melinda