Békeszerződés Anglia és a Holland Egyesült Tartományok között: (Westminster, 1674. február 19.) (SZTE BTK Történész Diákkör, 2012)
A dokumentumok forrása: CHALMERS, GEORGE: A Collection of Treaties Between Great Britain and Other Powers. Vol. I. Printed for J. Stockdale, Piccadilly. London 1790. Peace Treaty of Westminster 172—177. European Treaties Bearing on the History of the United States and its Dependencies. Vol. 2. Eds. DAVENPORT, FRANCÈS GARDINER AND PAULLIN, CHARLES O. Carnegie Institution of Washington. Washington 1917-1937. 233-244. DUMONT, JEAN: Corps universel diplomatique... Tome VII. Part 1. Chez P. Brune, R. et G. Wetstein, les Janssons, et L’Honoré et Chatelain... Amsterdam 1726. 253-255. Szakmailag lektorálta és a fordítást az eredetivel összevetette: Szabó Pál és Ferwagner Péter Ákos