Dokumentumok a brit-jugoszláv kapcsolatok történetéhez (1949-1953) (SZTE BTK Történész Diákkör, 2014)
A dokumentumok forrása: The National Archives - Public Records Office (Kew Gardens, London), Foreign Office, Political Departments: General Correspondence, 1906-1966; PRO FO 371 Ministry of Defence: Chiefs of Staff Committee: Registered Files, DEFE 11 Szakmailag és nyelvileg lektorálta: Vukman Péter