Maximianus és Constantius dicsőítése: (Késő római szöveggyűjtemény 4.) (SZTE BTK Történész Diákkör, 2016)
A dokumentumok forrásai: N ixon, C. E. V. - Rodgers, B. S.: In Praise o f Later Roman Emperors: The Panegyrici Latini. Berkeley - Los Angeles - Oxford, 1994. Szakmailag és nyelvileg lektorálta: Székely Melinda és Illés Imre Áron